Az összefogás célja, Szintia fejlesztésének segítése. Mozgás és kommunikáció fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele

Gyűjtés kezdete: 2010.07.23.
Gyűjtés állapota: folyamatban

Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Bíró Evelina
Számlaszám: 11773061-00186531
Megjegyzés rovatba!: Szintike adomány !


Kupak gyűjtés

8 év története

2012. augusztus

2013. április 18., csütörtök

Az első jótékonysági zenés délután ! Minden itt kezdődött .

 Szintia pici lányom 2006. 01. 31 én született egészségesen 9/10 es apgar értékkel sajnos 1 órásan és két hetesen bölcsőhalált szenvedett ! Kétszer újra élesztették de az oxigénhiánytól elhalt az agyának 75 % -a és súlyos epilepsias lett !! Ma már 7 éves, az eplepsiaja a gyógyszernek köszönhetően roham mentes  így nagyon jól fejlődik a tornáknak köszönhetően !!  Sajnos államilag nem támogatott a kezelése ,így itthoni tornászai vannak ( dévény módszer ,gyógytorna ) amit a kupakgyűjtésből próbálok kifizetni hogy olyan legyen egyszer mint az ő kis társai !! Négy évvel ezelőtt indult a műanyag kupakgyűjtés ma már eljutottunk odáig hogy Budapest szinte minden kerületébe gyűjtik neki és vidékek is csatlakoztak hozzánk , Gyál,Dunaharaszti,Békés-megye, Aszód ,Baja,Makó, Budakalász ,Ócsa . Hála Istennek nagyon sok jó ember van !! Annak érdekébe hogy még több tornát , fejlesztést tudjak neki megadni ( Dévény módszer ,lovaglás úszás ) megkerestem Karacs Mikit a Steel Orange zenekarát és a Csomópont tehetség kutató csoportját akik mellénk álltak és az ő szervezésükkel sikerült egy  Önkormányzatilag támogatott  Jótékonysági koncertet szervezni Szintikémnek a gyógyulására  a Pólus Centerbe Ápr. 13 .-án 16.00.-tól ! Bízok benne hogy elindultunk a legjobb úton és minél hamarabb meggyógyul a kis lányom !!
-Hát így kezdődőtt minden hmm.. 7 év után rá jöttem hogy segítséget kell kérnem ! Megkerestem Karacs Mikit a Steel Orange zenekarát és ő segített :)  bekerültünk az Rtl .híradójába is !


Nagyon nagy dolgot  indítottak el  és a koncert egy élmény volt amit köszönök a Steel Orange zenekarjának a Csomópontnak  ,XV.kerületi  László Tamás polgármester úrnak , Tajti Rékának és még sok sok segítő embernek !!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése