Az összefogás célja, Szintia fejlesztésének segítése. Mozgás és kommunikáció fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele

Gyűjtés kezdete: 2010.07.23.
Gyűjtés állapota: folyamatban

Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Bíró Evelina
Számlaszám: 11773061-00186531
Megjegyzés rovatba!: Szintike adomány !


Kupak gyűjtés

8 év története

2012. augusztus

2012. december 19., szerda

Szintike Januárba betölti a 7. életévét ..nagyon sok impulzus éri az iskolába ! Sok programot szerveznek bent és ami nagyon nagy dolog hogy 5 -en vannak így nagyon nagy figyelmet kapnak tanáraiktól ..segítőiktől ! Szemőke az osztályfőnök Rena a délutános tanár néni és Judit a mindenes " asszisztens " :)nagyon meg vannak elégedve vele ! Tanítás és a külön fejlesztések mellett az iskola igyekszik mindig egy kis programot csinálni nekik amit nagyon nagy örömmel vesznek a gyerekek ...pl..bábszínházat hívnak nekik ..Lala bohóc volt az idén náluk és még mese könyvet is kapott Szintike tőle ..és még sok más program ! Tanulmányi eredményével teljesen megvannak elégedve pl..a színeket és halmozokat..ellentétpárokat..térirányokat már tudja ...nagyon aktív és együtt működő és írják hogy mindenbe be lehet vonni a nap bármelyik szakaszába:)
Lengő teke versenyen 3.helyezést ért el !!






 Nagyon jól zárjuk a 2012 évet ...
Szintike nagyon ügyesen kúszik és el kezdett beszélni...ANYA..MAMA ..NA..NE szavakat szépen tisztán mondja ! Az iskolának és az itthoni fejlesztésnek köszönhetően a felülvizsgálat eredménye kiváló !! Egy két mondat belőle :
Súlyát megtartva lépeget ! Vizsgálat alatt a fiókot átrendezte ,matricát kivette magának .:)))Végig figyelt..kérdéseimre fejbólintással válaszolt !
Azt gondolom hogy ez önmagához képest jelentős javulás amit köszönök az iskolának a magán tornászainknak és a sok segítő embernek akik szorgosan gyűjtik a kupakokat mert anélkül nem tartanánk itt !!!

Sikerekbe gazdag évet kívánok minden kedves barátunknak !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése