Az összefogás célja, Szintia fejlesztésének segítése. Mozgás és kommunikáció fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele

Gyűjtés kezdete: 2010.07.23.
Gyűjtés állapota: folyamatban

Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Bíró Evelina
Számlaszám: 11773061-00186531
Megjegyzés rovatba!: Szintike adomány !


Kupak gyűjtés

8 év története

2012. augusztus

2012. május 15., kedd

Medveotthonba jártunk.

A Mozgásjavító Általános Iskola, Csillagház tagozata a veresegyházi medveparkba szervezett kirándulást. Ott sok-sok macit láttunk, a legtöbb a kerítéshez közel jött, így a morgásukat is hallottuk. Mézzel lehetett őket etetni, egy nagy fakanál segítségével. Szinti is nyalogatta a száját és cuppogott, ahogy a maci nyalta le a mézet a kanálról. 

Láttunk sok farkast is, sőt kis farkas kölyköket is. Volt nagy farkasüvöltés is amikor a csapatnak húst dobtak a gondozók. A mosómacik is produkálták magukat, ahogy a kerítésükhöz mentünk. Láttunk még közelről tollászkodó struccokat is. Az állatok után ebédeltünk egy jót, majd a városba mentünk. Veresegyház főterén szökőkutakat néztünk, vicces volt ahogy emelkedett és csökkent a földből kijövő vízsugár, Szinti a hangjával "tudta" irányítani, ha kiabált akkor magasra ment a szökőkút. Ez után a Gombai cukrászdába mentünk, jót sütiztünk, Szinti lehet hogy befalta volna az összes tortát a cukiban:-)))). Szép nap volt, jól elfáradtunk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése