Az összefogás célja, Szintia fejlesztésének segítése. Mozgás és kommunikáció fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele

Gyűjtés kezdete: 2010.07.23.
Gyűjtés állapota: folyamatban

Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Bíró Evelina
Számlaszám: 11773061-00186531
Megjegyzés rovatba!: Szintike adomány !


Kupak gyűjtés

8 év története

2012. augusztus

2014. május 30., péntek

Szintike Bécsbe megy!

Neked csak 1 nap nekünk az életet jelenti !!!! Kérlek osszátok ! Keresek magánvállalkozókat cégeket olyan érző embereket aki segítene nekünk !

 Segítségéért fordulok önökhöz, mert már minden lehetséges emberrel felvettem a kapcsolatot, voltunk a médiában (Rtl-Klub, Tv2, M1, a Borsban és mindenféle internetes oldalon), hogy segítséget kérjek a pici lányom gyógyulásához, de sajnos eddig nem sikerült az áhított cél elérése.
Most azért fordulok Önökhöz, hogy megkérdezzem, van-e lehetőség Önöknél Egy kis segítséget kérni !
A következő pár sorban leírnám röviden eddigi életünket, és a probléma forrását, illetve megoldását:

Először is megköszönném, hogy időt fordítanak a levelemre!

A nevem Bíró Evelina. 37 éves, átlagos anyuka vagyok, aki egyedül neveli két gyermekét. Szintikém 2006. 01.31-én született egészségesen 9/10 apgar értékkel. Mai napig megmagyarázhatatlan okból meghalt kétszer a kezeim között bölcsőhalálban... Újraélesztették és a drága jó atyám segítségével él, de az oxigénhiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát és egy 75%-os agykárosodást...
Nem adtuk fel!! Nehéz évek jöttek ezután :(
Születése óta tornázunk, és próbálom a maximumot kihozni belőle. Nagyon sokat küzd és harcol... Most jelenleg 1. osztályos, a Csillagházba jár, egy speciális iskolába.
Műanyag kupakokat, fém kupakokat és alumínium dobozokat gyűjtök neki, hogy az itthoni tornászai megmaradjanak, ami havi 120.000 forintba kerül.
Egy kezelése alkalmanként 5000 forint + a gyógyszerei, vitaminjai...
Az összegyűjtött műanyag kupakokat most Csömörre visszük, ahol 70 forintot kapunk kilójáért! Kicsit nehézkes a helyzet mert bérelni kell utánfutót + tankolni kell, ezért elkezdtünk az alumínium gyűjtését is hogy ezeket a kiadásokat fedezze!
Sajnos mivel egyedül nevelem őket, a családi pótlékból és a gyesből (51.550.-) nem tudom a fejlesztéseit fizetni a picikémnek,  és még a napi szükségleteit is biztosítani!
Szintikének napi tornára van szüksége hogy utolérje kis társait. Dévény módszer... gyógytornász... lovaglás... logopédia...
Ezekkel a kezelésekkel ma már elérte azt hogy kúszik és egyre többet tartja a kis buksiját. Használja a kicsi kezét és elkezdett beszélni. Mondja: ANYA, MAMA, NE. Nagyon ügyes okos pici  lány, ahhoz ,hogy ezt a tempót tudjuk tartani az Önök segítségét szeretném kérni, ugyanis most történt egy Isteni csoda!
Megkeresett egy kedves ember, akinek jó barátja egy német professzor. Ő elvállalná Bécsben a kicsi lányomnak az őssejtműtétjét, de sajnos nagyon sok pénzbe kerül. Az összeg 3,8 millió forint, és 90%-os a javulás, amit el lehetne érni a kislányomnál. Már a hivatalos papírjaink is megvannak, vizsgálatokkal alátámasztva, hogy elvállalják a műtétet és gyógyítható a betegsége!
A műtét után az epilepsziája megszűnne, kapna egy immun- és izom erősítést, ami nála már nagyon nagy esély, hogy utolérje pici társait. Sajnos szorít az idő mert a műtét május végén lett volna a műtét de kaptunk egy kis csúsztatást így július elején lenne. Nagyon bizakodó vagyok, és hiszem hogy végre az én kicsi lányom is járhatna, beszélhetne, végre látom az alagút végén a fényt!
A médiának és a rendezvényeknek köszönhetően már 720.000 forintot sikerült neki összegyűjteni, de sajnos a kupakgyűjtésből örülök neki, ha a szükséges tornákat ki tudom fizetni, de még azt sem mindig, így abban kérem a segítségüket, hogy ha úgy döntenek , hogy csatlakoznának a gyűjtéshez  hátha az is közelebb visz minket a kitűzött célhoz. A Kérésem annyi lenne ha 1 csak egy napi bevételüket ajánlanák fel a pici lányom gyógyulására azzal már közelebb lennénk a célhoz !! Amit én tudok cserébe az a cégük reklámozása akár médián keresztül is . Amennyiben ez nem áll módjukban, de esetlegesen lennének más javaslataik, szívesen meghallgatom azokat.

Köszönöm hogy időt fordított a levelemre, az Úr Áldja meg!!

Köszönettel:
Bíró Evelina
06-70/527-42-61

link:

http://www.rtlklub.hu/musorok/808/videok/236635

https://www.youtube.com/watch?v=s0EPkPD7TKg

2014. május 13., kedd

Szintikéért Jótékonysági est ! Kovács Gigi & Pittmann Cristofel szervezésével.

 Kovács Gigit az Ady Endre Művelődési házban tartandó Gáláról ismerem , itt ismertem meg Kiszel Tündét is . Nagyon nagy hatással voltak rám . Annyira kedvesen közeledtek Szintikémhez . Hát kihez is fordulhattam volna ..
Gigi volt ! és még egy két jó barát ! Pillanatok alatt összeállt a kép :) Május 10.-én Gigi & Cristofel szervezésével elindult a következő gyűjtés a Bécsi útra. 
Szombat óta ráz a hideg..mindegy melyik képre nézek vagy videóra az ajándékokra hmm.. minden pillanat sokat jelentett nekem , az arcok az estén. Hmm.. a szó , hogy köszönöm fontos mert ez szívből szól ! Hálás vagyok a Jó Istennek, hogy ennyi jó ember van körülöttünk . Bebizonyítottátok hogy szívből és szeretettel fordultok a kicsi lányom felé és ez nekem mindennél többet ér !!! Nem számít semmi más az életbe csak a szeretet mert ez az igazi gyógyító !! Ülök itt reggel 7.00 óta és 1000 és ezer gondolat van a fejembe Amikor megérkeztünk és úgy fogadott Földi Kata és Erika Nagy mint egy ezer éves barátot A Duplex Biztonsági emberei minden percen figyeltek, hogy mibe segítsenek Előttem mint a mozi film az az este..Amikor meglátta Kanyik Nikit és  Miklós Karacs it aki énekelte neki a Gyermekkort megcsókolta a kezét Szintike , amikor Gigi Kovács énekelt hatalmas szemekkel nézte és tudatos volt , hogy ez ő érte szólt, amikor Ásós Attila oda ült hozzá és szemtől szembe nézték egymást és úgy énekelt neki , Hogy Csonka Andreas becézte és csókolgatta , Hogy Gabal Awad Jack és a fiúk levették a lábáról , Georgina Priskin aki olyan erővel ölelt éneklés közbe hogy éreztem adja át az erőt Ferenc Bulyákin és Renátó Váradi aki hatalmas szeretettel nézte Szintikémet , Cecilia Balogh-Szahara Táncstúdió akik nagy mosollyal fordultak felénk és Ti akik ott voltatok bárhová gurult a kincsem mindenki szeretettel nézte, törölte a száját puszilgatta ölelte ezek öröm könnyek hmm... Kovács Bandi Ring-Speaker aki minden percen ott állt mellettem és öntötte az energiát belém . Kiszel Tünde ajándékkal  és egy borítékkal érkezett , jó volt újra látni és ölelni őt.  Köszönöm szépen felejthetetlen este volt !!  Hálám a Pizza Kingnek az Ergoline Szoláriumnak a Tűzestálnak és a Tortafutárnak aki segített meglepetést okozni a fellépőknek és az összes segítőmnek . Külön köszönet Hajninak aki kürtös kalácsot sütött és az estén árulta és a befolyt összeget nekünk adta . Büszkén írom le , hogy 101.500.-ft adományunk volt. Most jelen pillanatba már 651.500.-ft-nál tartunk de Kovács Gigi és Pittmann Cristofel ( szervezők ) ígérete az , hogy nincs megállás és készülőbe a következő rendezvény amit már nagyon várunk Május 24.-én  ahol Tilinger Attila siet a segítségünkre, hogy kijussunk Június közepéig Bécsbe   :)








Tortafutár aki mellénk állt !














































































 
  1.   Köszönöm, hogy segített a Tortafutár, hogy én is adhassak  ♥




                                         Köszönet a Pizza Kingnek a támogatásért !


                                                Köszönöm a Tűzestálnak a felajánlást !!