Az összefogás célja, Szintia fejlesztésének segítése. Mozgás és kommunikáció fejlesztő terápiák, eszközök elérhetővé tétele

Gyűjtés kezdete: 2010.07.23.
Gyűjtés állapota: folyamatban

Bank: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Bíró Evelina
Számlaszám: 11773061-00186531
Megjegyzés rovatba!: Szintike adomány !


Kupak gyűjtés

8 év története

2012. augusztus

2012. május 15., kedd

Medveotthonba jártunk.

A Mozgásjavító Általános Iskola, Csillagház tagozata a veresegyházi medveparkba szervezett kirándulást. Ott sok-sok macit láttunk, a legtöbb a kerítéshez közel jött, így a morgásukat is hallottuk. Mézzel lehetett őket etetni, egy nagy fakanál segítségével. Szinti is nyalogatta a száját és cuppogott, ahogy a maci nyalta le a mézet a kanálról. 

Láttunk sok farkast is, sőt kis farkas kölyköket is. Volt nagy farkasüvöltés is amikor a csapatnak húst dobtak a gondozók. A mosómacik is produkálták magukat, ahogy a kerítésükhöz mentünk. Láttunk még közelről tollászkodó struccokat is. Az állatok után ebédeltünk egy jót, majd a városba mentünk. Veresegyház főterén szökőkutakat néztünk, vicces volt ahogy emelkedett és csökkent a földből kijövő vízsugár, Szinti a hangjával "tudta" irányítani, ha kiabált akkor magasra ment a szökőkút. Ez után a Gombai cukrászdába mentünk, jót sütiztünk, Szinti lehet hogy befalta volna az összes tortát a cukiban:-)))). Szép nap volt, jól elfáradtunk.








2012. május 9., szerda

Gyönyörű az élet,ha tudsz vele bánni ...

"Gyönyörű az élet,ha tudsz vele bánni,
Minden rossz dologban,csak a jót kell látni,
Nem szabad bánkódni,gyűlölni vagy sírni,
Csak a jót szeretni,mindig benne hinni"

Vannak napok amikor azt gondolod elég és nincs ki út amikor kifutnál a világból és csak egyedül szeretnél lenni ... aztán jön a következő nap és történik valami ami megint erőt ad ... hallja a Jó Isten hogy hozzá szólsz, látja hogy bajba vagy és felemel! A hit és a szeretet gyógyító!!



2012. május 8., kedd

Ellopta Szintikének az adománygyüjtő dobozát :((



Szomorú hogy ilyen világot élünk :((
Csütörtökön a Dráva szoliba bement két jó indulatú ember és ellopta Szintikének az adománygyüjtő dobozát :((
..az összeg nem nagy 4000.-ft.volt benne + 7500.- volt a dobozunk de akkor is :@
A rendőrök is teljesen ki voltak akadva, hogy egy beteg kislánytól is lopnak hmm ...

Most még jobban számítok rátok .. lassan itt a nyári szünet 2 és fél hónap ahhoz, hogy Szintikét szinten tartsuk még több kupakra van szükségünk!
Sajnos 1 hónap alatt 30 zsák van .. sokan abba hagyták a gyűjtést :(